top of page

FOTO'S

 NOORD-WEST VELUWE GROEP

praatgroep keep them rolling

KTRLogo.JPG

Koptekst 4

Herfstrit, 29 oktober 2022

De bladeren aan de bomen nemen al aardig herfstkleuren aan. Het is nog een beetje nevelig als rond 09.00 uur de eerste voertuigen bij de Belleman arriveren.

Doch de nevel trekt snel op en wordt de temperatuur lekker aangenaam.

Zelfs zo aangenaam dat de koffie buiten op het terras kan worden genuttigd en de jas kan worden uitgedaan. Bij het aanmelden ontvangt men de routebeschrijving en wordt nieuwsgierig gekeken welke richting de route deze keer gaat.

 

Na het welkomstwoord van Hans Birnie zet men koers naar zijn of haar voertuig om de motor warm te draaien en worden er voordat men vertrekt nog wat foto’s geschoten.

 

Naarmate de dag vordert, komt de zon er steeds meer door waardoor de herfstkleuren er nog beter uitkomen hetgeen vele mooie plaatjes oplevert.

 

Halverwege de route hebben sommigen een lunchstop gehouden bij De Vergulde Leeuw in Harskamp. Hier sluit gelukkig ook onze motormuis, André van Pluuren weer aan. Wegens een probleempje met de rem, moest hij bij het vertrek verstek laten gaan.

 

Echter tijd voor een lange pauze was er niet, want er moesten nog diverse modder wegen worden bedwongen.

 

Zo rond 16.00 uur keren de eerste voertuigen weer terug bij De Belleman waar een heerlijke kop snert en roggebrood met spek op ons staat te wachten.

 

We kunnen terugkijken op een hele mooie rit met lekker veel onverharde wegen. Chapeau.

 

Vannacht gaat de wintertijd in.

De voertuigen worden naar hun winterstalling gebracht en zo komt het groene seizoen langzaam ten einde.

 

Groeten,

 

Stuurgroep Noord West Veluwe Groep

Koptekst 5
bottom of page